Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!

    Να, λοιπόν, που αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η κοροϊδία που υφίστανται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER. Να που αποκαλύπτεται η κομπίνα που έχει στήσει η ιδιοκτησία του σταθμού για να μην καταβάλει τα δεδουλευμένα στους ανθρώπους που έφτασαν το σταθμό πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!

   Όταν λέγαμε ότι η παραίτηση Γιαννίκου από την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας "Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ" ήταν μια... "μούφα" και μισή κι ότι πίσω της κρυβόταν η συμφωνία του με τον Κουρή για να μπερδέψουν τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση...

...ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ!!!


   Τώρα, επιβεβαιωνόμαστε. Το ΔΣ της εταιρείας ανακοίνωσε μόλις σήμερα (19 Δεκεμβρίου) ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ την παραίτηση του Γιαννίκου που υποβλήθηκε στις 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! Μια παραίτηση που αποδείχθηκε αληθινή, καθώς έχει γραφεί και υπογραφεί,σε αντίθεση με εκείνη που έλεγε ότι υπέβαλε το περασμένο καλοκαίρι.
   1ο: Η παραίτηση είχε υποβληθεί την 1η Δεκεμβρίου. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες το ΔΣ χρειάστηκε πέντε μέρες για να συνεδριάσει, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ για να ανακοινώσει ότι δεν κάνει δεκτή την παραίτηση; 

   2ο: Ο Κουρής δεν είναι κορόιδο να επωμιστεί τις νομικές ευθύνες για όλα όσα έχει κάνει η διοίκηση του ALTER. Ευθύνες τις οποίες έχει ο Γιαννίκος ως κατά νόμο υπεύθυνος. Θα τον αφήσει ΝΑ "ΚΑΕΙ" νομικά για να την γλιτώσει ο ίδιος!

   3ο: Από την άλλη μεριά, ο μεγαλομέτοχος ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ! Πετάει το μπαλάκι των πληρωμών σε έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο που τελεί υπό παραίτηση και ορίζει ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. των μετόχων για να συζητήσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση στις... 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!! Αν μάλιστα δεν υπάρξει απαρτία (σ.σ.: που δεν θα υπάρξει) θα γίνει νέα Γ.Σ. στις 2 ΜΑΡΤΙΟΥ! Ως τότε, όλοι εμείς θα είμαστε απλήρωτοι!

   4ο: Μην κάνοντας δεκτή την παραίτηση Γιαννίκου, ο Κουρής πετάει από τους ώμους του το βάρος των οφειλών προς τους εργαζόμενους και κυρίως του ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που η μη καταβολή του αποτελεί ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ! Ο Γιαννίκος από την πλευρά του, έχοντας ήδη μια σύλληψη για οφειλές στο δημόσιο και την ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ που την ακολούθησε, ξέρει πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσει και ΔΕΥΤΕΡΗ αν δεν (σ.σ.: που δεν!) καταβάλλει το δώρο!

  5ο: Σε αυτό τον πόλεμο χαρακωμάτων μεταξύ των δυο συνεταίρων, εκτός από εμάς τους εργαζόμενους έχει βρεθεί μεταξύ δυο πυρών και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο -κακά τα ψέματα- μοναδικός άνθρωπος στον οποίο το ALTER στηρίζει τις ελπίδες του για να ανακτήσει την θέση που είχε στην τηλεθέαση, ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ πληρωθούμε και ξαναλειτουργήσει ο σταθμός, έχει δώσει.  προθεσμία για να αναζητήσει αλλού το επαγγελματικό του μέλλον. Η προθεσμία που λήγει στις 7 Ιανουαρίου, είναι αυτή που κρατάει το ALTER σε "ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ"! Όμως, από τη μια παραμένει κι αυτός επί ένα χρόνο απλήρωτος, από την άλλη δεν θέλει να τα βάλει με τον συνεταίρο του στη REAL NEWS!

  6ο: Η γενική αίσθηση που επικρατεί, είναι ότι ο Κουρής ΞΕΡΕΙ πως ο Γιαννίκος ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τους εργαζόμενους κι ότι η κίνησή του να μην κάνει δεκτή την παραίτηση αποσκοπεί στο να ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ να βάλει το χέρι στην τσέπη. Ο ίδιος ο μεσολαβητής για το άρθρο 99 αποκάλυψε ότι αυτός είναι ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Γιατί, όμως, ο νέος επενδυτής να πληρώσει τα χρέη που ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;

7ο: Η τακτική αυτή οδηγεί το κανάλι σε πλήρη απαξίωση. Ήδη τα γραφεία του στην Θεσσαλονίκη δέχτηκαν διπλό χτύπημα: και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διακόπηκε στον πομπό και έξωση στα γραφεία του διατάχθηκε! Κι όμως, η ιδιοκτησία του σταθμού ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!

      Το παιχνίδι σε βάρος μας είναι προφανές. Το λέγαμε και το ξαναλέγαμε, μήνες τώρα. Σήμερα, όμως, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. Και εμείς οι εργαζόμενοι από την πλευρά μας, πέρα από τα νομικά μέσα που έχουν ήδη κινηθεί, έχουμε συγκεκριμένα πράγματα να κάνουμε:

   * Να παρέμβουμε στα αρμόδια όργανα για να δούμε αν δικαιούται η "Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ" να διατηρεί τη συχνότητα στην οποία εκπέμπει το ALTER

   * Να ρωτήσουμε τις δανείστριες τράπεζες που έχουν συμφωνήσει με το ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του καναλιού, τι προτίθενται να κάνουν για να το σώσουν πραγματικά

   * Να δηλώσουμε στον μεσολαβητή για την ένταξη στο άρθρο 99 ότι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με αυτή και το κανάλι να ακολουθήσει την όποια μοίρα του επιφυλάσσουν οι ιδιοκτήτες του.

    Μπορούμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε, αλλά τα φυλάμε για... έκπληξη! Γιατί, κόντρα στα όσα δυσάρεστα ακούμε και μαθαίνουμε, διατηρούμε ακόμη και τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο αλλά και την δυνατότητα να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

                                                         
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER

6 σχόλια:

  1. <<...Τα σφάλματά σου τρικυμία,
    του χωρισμού μας γίναν αφορμή.
    Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω,
    έχε γεια, σε χαιρετάω
    και το δρόμο μου τραβάω,
    θα σου γράφω πώς περνάω.
    Θα σου γράφω πώς περνάω,
    έχε γεια, σε χαιρετάω,
    μου χρωστάς, δε σου χρωστάω,
    μου χρωστάς.
    Εσύ, για όλα φταις εσύ,
    μα τίποτα δεν ξαναζεί.
    Τα όνειρά σου ήταν μόνο
    για να περνάει ο καιρός,
    κι εγώ του γυρισμού το δρόμο
    θα τόνε πάρω πάλι μοναχός...>>.
    Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορεί και πρέπει να σας πει κάποιος, όμως απλά επέλεξα λίγους παραπάνω στίχους από τις κάρτες σας!
    Κουράγιο φίλοι μου και όπως γενικά λέω ,αν τίποτα από όλα τα αυτονόητα, που σαφώς δικαιούστε και αγωνίζεστε, δεν "πετύχει" (στην Ελλάδα;;;) , τουλάχιστον βρείτε ο καθένας από μια βρεγμένη σανίδα προς χρήση στα "επιδέξια" οπίσθια των εξαίρετων ιδιοκτητών του ΑΛΤΕΡ. Αν μη τι άλλο, να βγάλετε το άχτι σας βρε αδερφέ! Και αν θέλετε βοήθεια, μη διστάσετε να μας το πείτε!!! Μη διστάζετε να βγάζετε στον αέρα όλες τις "βρωμιές" για τις οποίες έχετε τις αποδείξεις και μάλιστα με μεγάλα γράμματα! Η έλλειψη "γραφικών" στις κάρτες δεν πειράζει κανέναν..., ασπρόμαυρες οι αλήθειες είναι πιο ΔΥΝΑΤΕΣ! Η Digea; Παντελώς αδιάφορη..., αλήθεια με ποιο δικαίωμα προέβει στην πρωτότυπη αυτή λογοκρισία;;; Τόσο ελεγχόμενο προϊόν; Μήπως, λέω μήπως, να το ψάξετε και νομικά, αν είχε αυτό το δικαίωμα, ή πρόκειτε για ανομία; Το ΕΣΡ πάλι κλείνει τα μάτια;;; Καταγγείλτε τους παιδιά να ξεβρωμίσει ο τόπος, όσο έχετε τη "δύναμη" του αέρα (...είπαμε Ελλάδα...). Βρε αναλογικό FOR EVER!!! Δεν το κόβει κανένας ....μπιιιιιιιππππ..... (κρίμα που διάβασα ότι κόπηκε στη Θεσσαλονίκη ο πομπός, λόγω ΔΕΗ). Και να θυμάστε με τη "δύναμη" αυτή χιλιάδες ακόμη εργαζόμενοι στην ίδια δεινή θέση ταυτίζονται με εσάς αυτές τις κρίσιμες ώρες, που δεν έχουν τα μέσα... (σημ: για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι ούτε άνεργος, ούτε απλήρωτος, ακόμη τουλάχιστον, ούτε ανήκω σε κάποιο κόμμα, οργάνωση, κλπ). Τα υπόλοιπα θαρρώ θα τα πούμε από κοντά, καθότι σκοπεύω να σας επισκευφθώ..., έτσι για να σας φέρω και εγώ το κατιτίς μου.
    Όλοι μαζί σας παιδιά! Συγχαρητήρια για το πρόγραμμα με τις "κάρτες". Το κορυφαίο... 90%+ τηλεθέαση!!! Χρήστος.

    Αφιερωμένο εξαιρετικά σε εσάς: http://www.youtube.com/watch?v=_636eEqbw2I&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παληκάρια του ΑΛΤΕΡ, άνδρες και γυναίκες, που αντέξατε 10 μήνες απλήρωτοι: πάρτε το κανάλι και δουλέψτε το εσείς. Δεν θέλουμε Κουρή και Γιαννίκο, αν θέλουν αυτοί ας βάλουν το χέρι στην τσέπη για να έχουν κανάλια. Θέλουμε ΕΣΑΣ, δημοσιογράφους και τεχνικούς, τα δικά μας παιδιά, απλήρωτοι σαν πολλούς άλλους, να μας λέτε αυτό που βλέπετε, αυτά που γίνονται, χωρίς καπέλο από τα αφεντικά. Τα λεφτά θα έρθουν, το πιστεύω. Το ίδιο και οι μεγάλοι παρουσιαστές του καναλιού. Πάρτε την κρίση σαν ευκαιρία, ανοίξτε νέα φτερά για να δείξετε πώς γίνεται να πάρουμε τη Μοίρα στα χέρια μας, χωρίς κλαψουρίσματα, με αξιοπρέπεια και σχέδιο. Αρκεί να έχετε και πιστεύω πως έχετε. Τώρα είναι η ώρα. Μετά θα είναι αργά για όλους, ειδικά για όσους αντέχουμε περισσότερο και για τα παδιά μας. θα σωθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα σωθεί και η χώρα, αν δείξετε το δρόμο. Χωρίς προκαταλήψεις και νοοτροπίες του χτες, με θέληση να πάμε όλοι παρακάτω. Και μπροστά στα νομικά και οικονομικά εμπόδια, θα έχετε τον κόσμο μαζί σας. 90+ στην τηλεθέαση, για να δουν και οι πάσης φύσεως "επενδυτές" πως η Ενημέρωση και η Αλήθεια δεν είναι απλά εμπορικό προϊόν, είναι κοινωνική ανάγκη, είναι το κλειδί για να βγούμε από την κρίση. Για να δουν οι κυβερνήσεις πώς πρέπει να λύνουν τα προβλήματα. Για να δούμε μια άσπρη μέρα όλοι... Καλη δύναμη και καλά μυαλά. Χρόνια πολλά και εύχομαι μια καλύτερη χρονιά, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ?Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τραγουδι "τα χριστουγεννα σημαινουν" απο τα ημισκουμπρια το εχετε ακουσει? οτι πρεπει τωρα για την κατασταση στην οποια μας εχουν φερει οι πολιτικοι της χωρας !

    'Α & κατι ακομη το ιδιο συγκροτημα ειχε βγαλει πριν κατι χρονια & το τραγουδι "πως να σου το πω ειμαι σε αδιεξοδο οικονομικο" πραγμα το οποιο σημαινει οτι ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας!

    τελος παντων! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! & τα 2 παραπανω τραγουδια αφιερωμενα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο σας... ο κοσμος ειναι μαζι σας.....

    με εκτιμηση
    και σεβασμο στον αγωνα σας εγω σαν ανθρωπος θα ειμαι μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 90%+ τηλεθέαση!!!kathe mera blepo oles tis nakoinoseis sas oloi agoniyme .kouragio k i egatalipte k episis skeftika oti mporite me ti boithia tis anitas panias na peite to pono sas mipos sas dosei kanena europoulo..ALITHIA OLA AUTA TA LEFTA POY DINANE ITAN ALITHINA?EMPISTEUTIKA ROTAO GIATI DENGINETE NA IPARXEI AUTI I EKPOMPI K APO ITN ALLI NA ISTE SE AUTI TI KATASTASI.EPISIS o autias tosous filous politikous exei i o xatzinikolaou etsi apla sikosan ta xeria psila i skeftontai to kolo tous mono?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.