Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝ ΕΧΕΙΣ «ΑΝΤΕΡΑ», ΚΗΡΥΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

   Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τον πιο κακοπληρωτή και αχάριστο ιδιοκτήτη των ΜΜΕ. Ο Γιώργος Κουρής που μας έχει εδώ κι ενάμισι χρόνο διαλύσει τις ζωές, απειλεί τώρα να σταματήσει την διαδικασία ένταξης του ALTER στο άρθρο 99 και να κηρύξει πτώχευση εντός 48 ωρών αν δεν δεχτούμε τις συνθήκες σκλαβοπάζαρου που μας ανακοίνωσε την Τετάρτη! 


    Του απαντάμε, λοιπόν:

ΑΝ ΕΧΕΙΣ «ΑΝΤΕΡΑ», ΚΗΡΥΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

   Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνεις. Αλλά κι αν ακόμη θέλεις να ρισκάρεις, από πείσμα και μόνο εναντίον μας, σου λέμε ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έτσι κι αλλιώς, στην κατάσταση που μας έχεις φέρει. Εσύ, όμως, έχεις πολλά να χάσεις:

* το «κούρεμα» των χρεών που σου υποσχέθηκαν οι «πιστές» σου τράπεζες, δεν θα ισχύσει αν το ALTER πτωχεύσει. Θα τα πληρώσεις όλα, αργά ή γρήγορα!

* αλλά και εμείς θα τα πάρουμε όσα μας χρωστάς. Τα δικαστήρια να ‘ναι καλά και δυο, τρία, πέντε και δέκα ακόμη χρόνια, εσύ –αν ζεις ως τότε- ή οι κληρονόμοι σου, θα χρειαστεί να «εκποιήσουν» κι άλλα οικόπεδα για να μας πληρώσουν.

   ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!

    Στην απειλητική επιστολή του, ο «αρχιερέας» των εκβιασμών, μεγαλοκαναλάρχης και μεγαλοπαραγωγός... περγαμόντου ευχαριστεί για την προσφορά τους:

  • τις τράπεζες που δέχθηκαν να μειώσουν το χρέος
  • και τα «πρωτοκλασάτα στελέχη του καναλιού που το έφτασαν πρώτο», τα οποία μάλιστα δηλώνει ότι «αφήνει ελεύθερα μετά το πέρας της 48χρονης προθεσμίας να διαπραγματευτούν τη συνέχεια της καριέρας τους»!

    Αυτός είναι ο Γιώργος Κουρής! Πάντα αχάριστος, δεν λέει λέξη για τους 650 εργαζόμενους που έδωσαν την ψυχή τους για να κερδίσει το ALTER τη θέση που κατέχει!

    Λες και δούλευαν μόνοι τους οι «πρωτοκλασάτοι»! Ούτε λέξη για τους υπόλοιπους που έλιωναν στο ρεπορτάζ για να γεμίζουν τις τσέπες τους ο Κουρής και ο Γιαννίκος!

    Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και το διοικητικό προσωπικό έδιναν χρόνια ολόκληρα τη μάχη στους δρόμους και τα βουνά, με φωτιές και πλημμύρες, με χιόνια και με καύσωνες, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, για να μπορούν να σχολιάζουν τα γεγονότα τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, απλώς... δεν υπάρχουν για τον αδίστακτο «μεγιστάνα» των ΜΜΕ! Εμείς απλά δηλώνουμε τα εξής:

* Του αρέσει -δεν του αρέσει, εμείς παραμένουμε εδώ

* Δεν συζητάμε καν τα όσα ανακοίνωσε την Τετάρτη

* Δεν υπολογίζουμε τις απειλές του. Αυτές να τις απευθύνει εκεί που τον "παίρνει"...

ΚΑΛΟΥΜΕ:

      Τα «πρωτοκλασάτα» ονόματα του ALTER να πάρουν θέση απέναντι στις αθλιότητες του Κουρή.

ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ, ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ, ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, ΚΟΣΜΑ ΣΦΑΕΛΛΟ, ΠΕΡΗ ΧΑΛΑΤΣΗ…

     Επιτέλους, μιλήστε! Είστε κι εσείς το ίδιο απλήρωτοι και δεν χρωστάτε το παραμικρό στον Κουρή!


Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου του ALTER, ένα πραγματικό… «μνημείο» θρασύτητας που αξίζει να διαβαστεί ολόκληρη:


«Η οικογένεια Κουρή σε μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του Alter Channel, προκάλεσε χθες το απόγευμα συνάντηση – συζήτηση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με την συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών και των δικηγόρων τους.

Οι προτάσεις της οικογένειας Κουρή, η οποία με χίλια ζόρια κατόρθωσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον σοβαρού και αξιόπιστου επενδυτή, ο οποίος προς τιμή του αρνήθηκε να δεχθεί την εξασφάλιση του με την υποθήκευση σημαντικού ακινήτου που του προσφέρθηκε, απορρίφθηκαν χωρίς καμία αντιπροσφορά από τους εργαζομένους.

Ύστερα από αυτό η οικογένεια Κουρή, η οποία κατά τη διάρκεια του τελευταίου δωδεκάμηνου έχει διαθέσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ δικά της χρήματα, καλεί για τελευταία φορά τους εργαζομένους να συμβάλουν στη σωτηρία του καναλιού και την εξυγίανση της λειτουργίας του.

Και επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να σέρνεται, οι σχετικές προτάσεις ισχύουν μόνο για 48 ώρες απο σήμερα 22/12/11 και ώρα 20:00.

Είναι προφανές ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν έχει νόημα η συνέχιση της διαδικασίας του Αρθρου 99 και είναι αναπόφευκτη η ενεργοποίηση των άλλων γνωστών διατάξεων του πτωχευτικού κώδικα, γεγονός που θα οδηγήσει το κανάλι σε πτώχευση οπότε θα χαθούν τα πάντα μαζί με τις σχετικές συχνότητες οι οποιες θα περάσουν στο κρατος.

Και δύο σημαντικές παρατηρήσεις:

α) Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τις πιστώτριες τράπεζες, οι οποίες στο σύνολό τους σχεδόν αποδέχθηκαν την κεφαλοποίηση των χρεών μας.

β) Για το σημερινό κατάντημα του καναλιού δεν υπάρχει καμία απολύτως δική μας ευθύνη γιατί ούτε συμμετείχαμε ενεργά στη Διοίκηση ούτε και ασκήσαμε ποτέ Διαχείριση στην εταιρία.

Επομένως όσοι, δολίως και συκοφαντικά ισχυρίζονται το αντίθετο, να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Τέλος, δηλώνουμε οτι μετα την παρέλευση του 48ωρου αποδεσμεύουμε όλα τα πρωτοκλασσάτα και ηγετικά στελέχη του
Alter
, χάρη στα οποία το κανάλι είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην ενημέρωση, τους ευχαριστούμε θερμά που περίμεναν τόσους μήνες γιατί είχαν πιστέψει την προσπάθεια μας για την επαναλειτουργία του σταθμού και είναι πλέον ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την επόμενη εργασία τους.

Γιώργος Α. Κουρής»

11 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΦΑΡΜΑΚΑ» ή «FARMAKA» στο 19059 ενισχύετε το έργο των Γιατρών του Κόσμου, βοηθώντας μας να συνεχίσουμε τη δράση μας στα Πολυϊατρεία της Αθήνας, του Περάματος, της Θεσσαλονίκης και των Χανίων. ΑΠΟ ΤΗς 22 ΜΕΧΡΙ ΤΗς 28-12-11...... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΥΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΓΥΡΩ ΜΑς ΣΤΕΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ............... ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ...θα ηθελα να το βγαλετε να βοηθησουμε και αλλος ανθρωπους ευχαριστω και ειμαστε μαζι σας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΛΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΟΥΡΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ; ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ-ΤΣΑΝΝΕΛ. ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΞΑΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΟΥΣ ; ΑΠΛΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΔΑΝ 1, 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ; ΤΥΧΑΙΟ ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ; ΤΥΧΑΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ : ΟΙ ΦΙΡΜΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΑ ΚΑΠΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΛΛΩΝ, ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΥΧΑΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρεοκοπία - Άρθρο 398 Ποινικού Κώδικα

    Με Φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους τιμωρείται o υπαίτιος δόλιας Χρεοκοπίας, κατά τους όρους του εμπορικού νόμου και με Φυλάκιση το πολύ δύο ετών ο υπαίτιος απλής Χρεοκοπίας.
    Η ποινική δίωξη για το αδίκημα της απλής Χρεοκοπίας ασκείται ύστερα από έγκληση του συνδίκου ή του πτωχευτικού πιστωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να μας πει ο Κύριος Γιαννίκος, εκείνο το piaggio το έχει ακόμα όταν τον απέλυσαν απο την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re paidia kala ola auta alla balte kamoia tainia na doume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.