Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ VIVA A.E. ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Συμπαραστεκόμαστε στο δύσκολο και δίκαιο αγώνα σας και σας συγχαίρουμε για την στάση σας.Είμαστε δίπλα στους απλήρωτους συναδέλφους μας της Θεσσαλονίκης και σε όλους τους απλήρωτους και εκδιωχθέντες υπαλλήλους όλων των κλάδων εργασίας.
Ζητάμε από την εργοδοσία μας να σταματήσει τις προσπάθειες για να πάρει τον ιδρώτα μας πολλών ετών και να μην μας πετάξει στο δρόμο σαν στημένες λεμονόκουπες.

Ενωμένοι διεκδικούμε τα δεδουλευμένα μας και την αξιοπρέπειά μας.

5 σχόλια:

  1. περιμενουμε σχόλια απο τους συναδελφους μας στην αθηνα.ευχαριστουμε τους εργαζομενους του αλτερ για την φιλοξενεια και τους ευχομαστε καλη δυναμη.συνεχιζουμε ολοι μαζι τις μαχες και ευχομαστε η παρεα να μεγαλωσει.NO FEAR!!!!
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΣΑΝΕ...ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ*. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!! ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΔΥΝΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
    *ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ
    *Η λέξη είναι σύνθετη και αποτελείται από τη λέξη Δώσι- από την αρχαία λέξη δίδωμι και την λέξη λόγος και εννοείται αυτός που συνεργάστηκε με τον κατακτητή, κυρίως με τις γερμανικές αρχές κατοχής, κατά τη διάρκεια του β' παγκόσμιου πολέμου στην Ελλάδα.

    Χαρακτηρίζει εκείνο τον ηθικά άτεγκτο και άμμωμο άνθρωπο που έχει δώσει το λόγο του κάπου υπογείως και καταφέρνει να τον κρατά παρά όλες τα αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να υπάρχουν από αυτή του τη πράξη.

    Ο επιτυχημένος Δοσίλογος αμοίβεται ή προσδοκά αμοιβή από τον Ευεργέτη του προκαλώντας το φθόνο γύρω του.

    ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι,τα λεφτά μας είναι προφανώς σε κάποιες τράπεζες του εξωτερικού.Οσοι λοιπόν τρέχουν ακόμη για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι.Πάντα υπάρχουν εκείνοι που προκειμένου να εξασφαλίσουν την αβέβαιη και μίζερη κλημακτηριακή περίοδο της ζωής τους ξεπουλάνε την αξιοπρέπεια τους.
    Ζωή σημαίνει επιλογές.Είναι στο χέρι μας να ζήσουμε μια ζωή που να σημαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o sindikalismos sas dialise opos emas sta megara stin pirosvestiki thelete i oxi ayti einai i alithia magkes.kalimera ki kalo dinato agona oloi mazi sas xoris sindikalismo apla enagaliasmo sinaderfiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μου πληρώνουν τις φορτωτικές. Ετσι ειναι οποτε θελουν εξαφανιζοντε και δεν τους νοιαζει αν δεν πληρωθουμε εμεις τους κοπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.