Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ VIVA Α.Ε.

Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους τους έξι εργαζόμενους στο υποκατάστημα θεσσαλονίκης της εταιρείας viva Α.Ε. που έκλεισε και τους άφησε απλήρωτους από τα μέσα Ιουλίου, με τον ιδιοκτήτη να τους κοροϊδεύει.
 Στεκόμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε το καλύτερο γι' αυτούς.

Το μήνυμά τους:

"Συγχαρητήρια για τους αγώνες που δίνετε. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Σας στέλνω αυτό το mail γιατί αυτή την περίοδο περνάω κι εγώ μαζί με άλλους 5 συναδέλφους τα ίδια ζόρια. Δουλεύαμε στην εταιρεία, η οποία έκλεισε. Είμαστε απλήρωτοι απο τον Ιούνιο. Ήρθαμε σε διακανονισμό με την εταιρεία, μας δώσανε κάτι ψίχουλα και έχουμε να πληρωθούμε από τα μέσα Ιουλίου. Έχουμε μια συνναλαγματική στα χέρια μας και αύριο πάμε στο δικηγόρο για να τη σφραγισουμε. Από ψέμματα σε ψέμματα μας πηγαίνει ο ιδιοκτήτης μιχασ δημητρ. Κάναμε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας αλλά δεν τους αγγίζει κανείς μας είπανε. Είμαστε μόνοι εναντίον του κράτους που δεν μας προστατεύει καθόλου. Είμαστε απεγνωσμένοι. Δεν έχουμε λεφτά ούτε για το δικηγόρο ούτε και για να επιβιώσουμε. Δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω. Αν μπορείτε να μας βοηθήσετε σε κάτι θα σας ήμασταν ευγνόμωνες. Σας ευχαριστώ και καλή δύναμη."

1 σχόλιο:

  1. Δεν τους αφορούν οι διακανονισμοί.
    Οι διακανονισμοί αφορούν φερέγγυους ανθρώπους και αυτοί δεν είναι.Κάνατε το λάθος και εμπιστευτήκατε αυτούς και τους κολαούζους τους.Τα γυάλινα πόδια όμως σπάνε εύκολα και αυτό αποδείχτηκε γρήγορα.Επεται και συνέχεια αποδείξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.