Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ALTER ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99

    Δημοσιεύουμε το μήνυμα που έστειλε στους μετόχους και τους εργαζόμενους του ALTER ο δικαστικός μεσολαβητής, ο οποίος εξετάζει την αίτηση ένταξης της εταιρείας στο άρθρο 99:
 
9/01/2012.
Αξιότιμοι Κύριοι από τον ΔΙΚΑΣΤΙΚΌ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ:
ΠΡΟΣ:
κκ Μετόχους και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ της "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ΑΕ,
Κοινοποίηση:
κκ. Νομικούς Συμβούλους, ΕΤΙΤΑ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ.
 
ΘΕΜΑ: "Υλοποίηση της αποφ. 1002/2011 Πολ. Πρωτ. Αθηνών".
 
Αξιότιμοι ΚΥΡΙΟΙ,
 
Η Διαδικασία Δικαστικής διαμεσολάβησης είναι απόρρητη και δεν δημοσιεύονται στοιχεία.θεσμικά τα Μέρη οφείλουν να συμμετέχουν με δεδηλωμένο Εκπρόσωπο τους με παράλληλαόσους συνεργαζόμενους φορείς επιθυμούν και να διατηρούν το απόρρητο της δικαστικής συνδιαλλαγής.Δεν αντιμετωπίζουμε μια απλή συζήτηση φορέων.
Υποβάλλετε όλα τα Μέρη εγγράφως τις θέσεις σας με σοβαρό και θεσμικό τρόπο, χωρίς παρερμηνείες.Οι φημολογίες του καναλιού και των εφημερίδων δεν συνάδουν μιάς αποτελεσματικής επίλυσης τωναστικών διαφορών-σας, η οποία αιτείται της δικαστικής συνδρομής.
Με συλλογική θέληση για εξεύρεση λύσης και με αμεροληψια, ανεξαρτησία στην συναλλαγή να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τα δικαστικά τεκμήρια που θα ευοδώσουν τη συνέχιση της εργασίας των ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ και της λειτουργίας της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-σας Αμφοτέρων.
Εν κατακλείδι, στο εξής οι προτάσεις-σας για κάθε διαφορά θα πρέπει να υποβάλλονται απόόλα τα Μέρη εγγράφως προς Εμένα ως ο κατά νομο της Απ. 1002/2011 δικαστικός διαμεσολαβητής.
 
Με τιμή
ΚΑΤΑΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΜ-ΜΒΑ.

5 σχόλια:

  1. Προσωπικα θα επαναλαμβανω μεχρι καποιος
    επιτελους να μου απαντησει...

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΑΛΙ
    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
    ΕΛΛΕΙΜΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ?

    ειλικρινα εαν καποιος απο εσας δεν επικοινωνησει
    με εναν αρμοδιο εισαγγελεα ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!!!
    εχει ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟ
    ΜΙΛΑΜΕ?????....δεν ειμαστε καθολου καλα μου φαινεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΚΑΛΑ Η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ......
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. ΕΛΑ ΡΕ...
    ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ.ΚΑΛΟ!
    Ο ΚΟΥΡΗΣ ΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΒΡΕ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ.ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ,ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΣ Η Θ Ε Λ Ε)ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ.
    ΥΓ. ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΥΜΑ Ο ΚΟΥΡΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ?ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ????ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ 650 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ?ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ?ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ.
    ΝΤΡΟΠΗ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΖΟΚΕΡ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eργαζομενοι alter αν περιμενετε να παρετε τα χρηματα σας με διαμαρτυριες μεσω των καρτων στην οθονη ειστε πολυ ρομαντικοι η αφελεις..
    σιγα μη βρει η και αν βρει θα σας τα δωσει..
    περαστε στην επιθεση με πραξεις
    εβλεπα χθες ενα ντοκιμαντερ για το τι εκαναν αντιστοιχα στην Αργεντινη οταν οι εργοδοτες υπερχρεωσαν και εκλεισαν ολοκληρες βιομηχανιες
    Ενωθηκαν και διεκδικησαν την εργασια τους περνωντας στην επαναστατικη ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ των εργοστασιων ξενοδοχειων κλπ
    Ανοιξτε το σταθμο δωστε λογο και εκφραση στην Ελλαδα την αλλη Ελλαδα που αντιστεκεται πονα και ονειρευεται
    δωστε φωνη στον Ελληνικο λαο εχετε δυναμη ως μεσο ενημερωσης κατι που πολλοι απο εμας σε παρομοιες συνθηκες δεν εχουμε
    Εχετε μια συχνοτητα εκμεταλευτειτε την και για σας και για μας
    Ζουμε τη μεγαλυτερη κριση και τα καναλια της διαπλοκης σωπαινουν και εκβιαζουν
    Απαλοτριωστε το καναλι διωξτε τους ιδικτητες και υψωστε τη φωνη μας
    η τηλεθεαση σας θα εκτoξευτει στα υψη και θαρθουν και οι διαφημισεις
    Επαναστατικη πραξη που μπορειτε αφου θαχετε μαζι σας ολους εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.