Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΩΝ

 Επειδή καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα ότι δεν δημοσιοποιούμε ΟΛΑ τα σχόλια, επαναλαμβάνουμε τα εξής:
-ΔΕΝ αναρτώνται σχόλια που εμπεριέχουν υβριστικές λέξεις... για ευνόητους λόγους.
-Επίσης δεν αναρτώνται τα σχόλια στα οποία αναφέρονται διευθύνσεις e-mail, νούμερα τηλεφώνων ή άλλα προσωπικά στοιχεία.

Όπως έχουμε αποδείξει "ανεβάζουμε" και τα θετικά και τα αρνητικά προς εμάς σχόλια.


8 σχόλια:

  1. Συμπαραστέκομαι στον δίκαιο αγώνα σας, με την ελπίδα να μη λυγίσετε έως ότου δικαιωθείτε, μιας και τέτοιοι αγώνες πλέον είναι σπάνιοι!Κόντρα λοιπόν σ'όλους αυτούς τους εκμεταλλευτές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα!Με τη ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμη αυτο που προτηνε ο Χατζηνικολαου, Ξεκινηστε εκπομπες στο ALTER που τώρα ολοιθα δουν και θα σας στηριξουν και θα ερθουν οι διαφημιστες και θα παρετε ετσι ολοι τα χρηματα που σας χρωστάνε!!
    Να ξερετε πως ολοι βλεπουμε το καναλι σας και τις διαμαρτηριες σας και ειμαστε μαζι σας!! ON AIR!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιωργος δημοσιος υπαλληλος11 Ιανουαρίου 2012 στις 12:35 μ.μ.

    Συνάδελφοι,συναγωνιστές,σύντροφοι καλημέρα σας...
    ένας αγώνας για να έχει ελπίδες θα πρέπει να ανοίξει στην κοινωνία......Το να κλαίει κανείς είναι εξόχως συγκινητικό αλλά ατελέσφορο. Το κλάμα, όπως λέει ένας ποιητής μας, εκτός των άλλων φέρνει και... μύξες. Το να φωτογραφίζει κανείς την κατάσταση είναι καλό για τους κοινωνικούς παπαράτσι, αλλά δεν συγκινεί τους τροϊκανούς, τους τραπεζίτες και τα πολιτικά τρωκτικά που θέλουν αίμα ανθρώπων και νομή χρημάτων. Το να θυμώνει κανείς είναι μια αρχή, είναι μια «βαλκανική ιδιότητα», είναι ανθρώπινο, πολύ ανθρώπινο, αλλά ο θυμός ποτέ ιστορικά και από μόνος του δεν ανέτρεψε πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα. Αυτό που χρειάζεται είναι στόχος, τακτική και οργάνωση! Όχι ξεχωριστά το καθένα σαν «από δω ο παπάς από εκεί τα ράσα του», αλλά δεμένα αρμονικά, τουτέστιν διαλεκτικά μεταξύ τους όπως το τσιμέντο, ο ασβέστης, η άμμος . Νύχι - κρέας....Οι ατομικές λύσεις δεν έχουν μέλλον. Σ' όλα αυτά τα φαινόμενα πρέπει να αντιπαρατάξουμε το ''ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ" , τη συλλογικότητά μας , να παρασύρουμε τον διπλανό μας οργανωμένα , με σθένος , με αντοχή , με πίστη.Γιατί ο αγώνας θα ναι μακρύς δύσκολος και όπως λέει ο ποιητής να πάρουμε νερό μαζί μας γιατί το μέλλον μας θα χει πολύ ξηρασία....Τώρα που ο τροϊκανός χειμώνας χτυπάει την πόρτα μας, χρειάζεται γερός συντονισμός ώστε κανείς να μην αισθάνεται μόνος κι αβοήθητος. Ώστε κανείς να μη σηκώνει τα χέρια για να τον βοηθήσει ο ουρανός κι ο θεός.Απομονώστε τις φωνές των δήθεν σοβαρών, σοφών και προθύμων δημοσιογράφων (χατζηνικολάου) που σε καμμία περίπτωση δε θα ρθει σε κόντρα με τον συνέταιρό του...Βάλτε video και από άλλους αγώνες εργαζομένων (χαλυβουργία-λουκισσα)...Ξεβρακώστε τις συμβιβασμένες ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κάντε τον αγώνα σας υπόθεση όλης της κοινωνίας...Ανεβάστε κάρτες που να καλείτε τον κόσμο να κατέβει στην απεργία στις 17/01/2012...Πάρτε μέρος στη συναυλία συμπαράστασης στις 13/01/2012 στα Προπύλαια για τους Χαλυβουργούς...Βάλτε βίντεο από παλιούς αγώνες του κλάδου σας και όχι μόνο...ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ...Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ....

    ΥΓ..Αλλάξτε το μουσικό χαλί...το "μου χρωστάς δε σου χρωστάω" δεν ταιριάζει στον αγώνα σας...Βάλτε τραγούδια της φωτιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όπως έχουμε αποδείξει "ανεβάζουμε" και τα θετικά και τα αρνητικά προς εμάς σχόλια."

    Nai kala.
    "Ergazomenoi 902"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε και πολλοί θα παραδειγματιστούν απο τέτοιες προσπάθειες. Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους. Εμείς θα αλλάξουμε την κατάσταση. Τα μυνήματα σας από τον σταθμό δίνουν κουράγιο σε όσους τα παρακολουθούμε. Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Opws vlepw sta mynhmata sth thleorash anafereste stous apolymenous pollwn meswn enhmerwshs, den exw dei omws pouthena anafora stous ergazomenous pou apolythikan apo th TYPOEKDOTIKH TOU KKE.Tyxaio to gegonos h apla sas diefyge?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΑΒΑ ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά ο Χατζηνικολάου έχει αυτή την άποψη γιατί νομίζω πως πιστεύει ότι για να μπουν κάποια χρήματα στον Alter (μπας και πληρωθείτε...γιατί αλλιώς δεν το βλέπω...)πρέπει να δουλέψει πάλι το κανάλι! Από την άλλη όμως είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σταματώντας την επίσχεση χάνετε κάθε δικαίωμα. Εκείνος λοιπόν θα το έκανε στην θέση σας αν είχε να χάσει δεδουλευμένα τόσων μηνών (1 έτους και φυσικά αυτό τρέχει όσο είστε σε επίσχεση) + αποζημειώσεις κλπ. Άσε που αν δεν καταβάλονται οι ασφαλιστικές εισφορές από το alter είστε ξεκρέμαστοι και από εκεί αφού ο ΟΑΕΔ δεν εξασφαλίζει ασφάλιση κατά την επίσχεση! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ οτι εσείς δεν θα χάσετε τα χρήματά σας αμα λειτουργήσετε το κανάλι; ΠΟΙΟΣ; Και στην τελική, ας πληρώσουν μια φορά και οι πλούσιοι, γιατί πρέπει πάντα να καταστρέφονται οι φτωχοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.