Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΕΦΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ;

   Λειψές ήταν οι "δημοσιογραφικές πληροφορίες" του Στέφανου Χίου στο KONTRA για τους υπέρογκους μισθούς που δίνονταν στο ALTER! Όσο αποκαλυπτικά κι αν ήταν τα στοιχεία που έβγαλε, δεν απεικόνιζαν την πραγματική εικόνα το "πάρτι" που γινόταν στο κανάλι από καταβολής του. 



   Πιθανότατα οι "πηγές" του έγκριτου δημοσιογράφου δεν του έδωσαν όλα τα στοιχεία και, αν ο ίδιος το επιθυμεί, μπορούμε να τον βοηθήσουμε να ολοκληρώσει χωρίς κενά το ρεπορτάζ του. Μεταξύ αυτών που δεν του δόθηκαν ή... "ξέχασε" να αναφέρει, ήταν και ο δικός του (ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΣ) μισθός που είχε ως το 2005, όταν το ALTER έλυσε τη συνεργασία μαζί του γιατί δεν άντεχε τα υπέρογκα ποσά από τις... μηνύσεις και αγωγές που δεχόταν!



   Από εκεί και μετά, έχουμε στη διάθεσή μας και άλλα νούμερα μισθοδοσίας ατόμων που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ALTER, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! Δεν θα δημοσιοποιήσουμε αριθμούς, αν και τους έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά περιμένουμε από τον Στέφανο Χίο να τους αναζητήσει βάσει αυτών που αποκαλύπτουμε σήμερα και να τους δημοσιοποιήσει στην εκπομπή "Μακελειό".

  * Ο κ Στάθης Γκότσης, που πρόσφατα ανέλαβε νέος πρόεδρος του ΔΣ της "Ελεύθερης Τηλεόρασης", πόσα εισέπραττε επί 10 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;

  * Η κόρη του Μαρία, που δεν εργάζεται στο ALTER, τι μηνιαίο μισθό έπαιρνε;

  * Οι κόρες του λογιστή του Γ. Κουρή Μπάμπη Κωνσταντόπουλου Σοφία και Νίκη, πόσα έβαζαν στην τσέπη από το 2003 και μετά;

  * Ο εκ των μετόχων του σταθμού Ανδρέας Κουρής, που δεν πατούσε το πόδι του στο κανάλι, ποιο ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ νούμερο εισέπραττε ως αμοιβή για τις... συνεδριάσεις του ΔΣ;

  * Πώς (και πόσο) αγοράστηκε από τα κονδύλια για τις δαπάνες του ALTER το πολυτελέστατο τζιπ συγγενικού του προσώπου;

  * Ποιο υπέρογκο μισθό έβαζε συγγενικό πρόσωπο του Ανδρέα Κουρή στην τσέπη για μια εκπομπή με θεαματικότητα από 0 έως 3%;

  * Ποιος δημοσιογράφος "μάτι και αυτί" του Γ. Κουρή στο κανάλι έπαιρνε 4.500 ευρώ το μήνα για να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ;

  * Πόσα έπαιρνε "μαύρα" ο Γ. Κουρής ως μέλος του ΔΣ;

  * Πόσα πληρωνόταν από το ALTER ο διευθυντής της... "Αυριανής" Γ. Τσιρογιάννης που τώρα έγινε μέλος του νέου ΔΣ, χωρίς να έχει ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ με το κανάλι;


  * Και το κυριότερο: ΠΟΣΑ ΕΝΘΗΛΑΚΩΝΕ (κατά την προσφιλή του έκφραση) ο Γ. Κουρής για να νοικιάζει στο ALTER τις εγκαταστάσεις του πρώην STAR και νυν KONTRA στον Ταύρο, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ το κανάλι; Το νούμερο είναι... παρά κάτι ΕΞΑΨΗΦΙΟ!!!



   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ KONTRA, αν και κάτι μας λέει πως δεν θα τολμήσει να τα βγάλει! Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER, πάντως, επισημαίνουμε πως ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ τα ποσά που ήδη έβγαλε ο Στέφανος Χίος και αυτά που αποκαλύπτουμε σήμερα, τότε η μισθοδοσία μειώνεται στο μισό!



  Αυτό σημαίνει ότι με 5 εκ. ευρώ, ο Κουρής ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και το κανάλι μπορεί να λειτουργήσει ξανά!

  ΔΩΣΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;





   

7 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟΙ.... ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ... ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΡ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 3ΕΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧ/ΣΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΕΦ/ΝΙΑ.ΨΥΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο που θα σας βλεπουμε τωρα παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΙΟΣ ??? ΛΕΟ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΟΕΟ ??? ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑΚΙΑΣ ????? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ ΖΗΤΕ χαχαχαααα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρον κείμενο. Ελπίζω να διαβάσουμε κι άλλα τέτοια. Καιρός να ξεμπροστιάσετε ορισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ η Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Μ@@@@Α........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα καλά και όλα ωραία βρε παιδιά αυτά που καταγγέλλετε. Εγω όμως έχω μια απορία. Τώρα μετά απο τόσα χρόνια αποκαλύφθηκαν όλες αυτές οι απάτες και οι λαμογιές?
    Μιλάμε για σκηνικά που γίνονταν εδω και 9 χρόνια. Το τι αρχιλαμόγιο είναι ο Κουρής, το ξέρουνε και οι πέτρες και δεν χωράει αμφισβήτηση.
    Εσείς γιατί δεν μιλάγατε τόσα χρόνια? Τώρα που σταμάτησαν να σας πληρώνουν αντιληφθήκατε δηλαδή την κατάσταση?
    Μήπως τόσα χρόνια που καταβάλλονταν μια χαρά ο μισθός σας τα κάνατε όλα γαργάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.